Jump to content

Parteneri

GAZDUIREJOCURI.RO
NEOSERVER.RO
BECOME A PARTNER

Mafya.Love

Neutral 0

About Mafya.Love

  • Rank
    Newbie
    Newbie
  1. Raspund din respect pentru staff ! daca pentru asa ceva se face reclamatie ca am schimbat o mapa ..am schimbat ca eram putini si pe snow mai intra playeri ...dar sa faci asa ceva este ceva peste ce ma asteptam de cand joc cs asa ceva nu am intalnit ma abtin de la alte comentarii , am zis frate = Termen cu care cineva se adresează amical unei persoane (indiferent de sex) sper ca m-am facut inteles !
  2. Nick: Mafya Love Ore jucate: imi apar 50 si ceva de ore....e ceva nu este ok , ca nu joc de ieri de azi pe server Grad actual: Administrator Esti activ pe TeamSpeak3?: Daa Link GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Mafya Love/89.40.233.16:27015/ Link ultima cerere de UP: -
  3. PRO cu multa incredere fara nici un pic de indoiala multi ani in spate de CS experienta destula un mare PRo de la mine !
  4. nu ti am dat pe nedrept greseala mea ca nu am apucat sa ti fac demo ,era si Lemon pe server ca vorbeam cu el si se pusese spec si el sa se uite pe tine si aveai , dupa ce ai scos toate alea din cs ...acum vrei sa se uite cineva in pc ul tau..pe bune acum , eu de cand sunt pe serv asta nu am dat nici un ban aiurea e prima reclamatie in atatia ani . nu am nimic cu tine doar fii cinstit oricine merita o a 2 a sansa !
×
×
  • Create New...