Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

SyoNNaiRE D3nyo

Server Managers
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SyoNNaiRE D3nyo last won the day on May 4

SyoNNaiRE D3nyo had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Respins. Daca aveai 99.99 % cunoștințe, știai ca nu intri pe sv, schimbi harta si ieși de pe sv, de asta ti am scos si gradul.
 2. Doresc un contact in privat pentru a dovedi ca ești fata.
 3. acceptat pm cu numele si pw Trimite-mi te rog in privat copy paste cu propozitia respectiva. Posibil sa fi mancat si eu ceva litere pentru ca atunci cand fac reguli noi, imi vine alte idei in cap si ma gandesc si la ele si mai mananc litere. Edit: Am gasit, am editat, mersi. P.S pt Denyo: La ultima regula de Admini, la sectiunea Wargod, ai mancat un "e" la cuvantul "thetime", scriind "thetimul" =]]]"
 4. Respins. Numele tau este din 3 caractere. In regulament scrie ceva legat de acest lucru. Revino cu alta cerere in iunie cand va fi urmatorul wipe + update.
 5. Respins, Ai primit acest beneficiu cand am fost pe vechiul forum.
 6. Ba tu ești batut in cap? Ti-am spus destul de clar că rămâi banat. O sa iei si interzicere de a mai posta pe forum pt acest lucru.
 7. Ai probleme? Ti-am spus destul de clar : RESPINS.
 8. Respins. Stii foarte bine ce ai facut tu cu generalul alias blacksun.
 9. ▬▬▬▬▬ [ Cum dau boost ] ▬▬▬▬▬ [✘] Trimite mesaj SMS de forma "TXT GTRS Adresa IP Nume" la numărul 1235 [✘] Exemplu: TXT GTRS 93.114.82.151:27015 d3nyo [✘] Preț mesaj: €1.20 + TVA ▬▬▬▬▬ [ ! ] ▬▬▬▬▬ [✘] Cine a dat boost serverului este rugat să lase un reply în topic, însoțit de dovadă ( poza la mesajul trimis de pe telefon ) [✘] 1x Boost = V.I.P 3 zile ▬▬▬▬▬ [ How to boost? ] ▬▬▬▬▬ [✘] Send SMS with "TXT GTRS IP ADRESS NAME to number 1235 [✘] Exemple: TXT GTRS 93.114.82.151:27015 d3nyo [✘] Price: €1.20 + TVA
×
×
 • Create New...