Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

SOULRAYNNNE1

Founders
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

SOULRAYNNNE1 last won the day on April 20

SOULRAYNNNE1 had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

4 Followers

About SOULRAYNNNE1

 • Rank
  Fondator General

Recent Profile Visitors

255 profile views
 1. Respins. Momentan nu mai cautam grade administrative pentru Asistenta Tehnica. Fii cu ochii pe chatul principal pentru anunturile periodice cu aplicatiile pentru grad. Thread Closed !
 2. Hello, you posted wrong. This category is for forum complaints. Search your server in the list below - https://elders.ro/forum/forum/16-counter-strike-16/ and make a request after the category model. Thread Closed !
 3. ACCEPTAT. Cauta-ma pe mine / @ZoOm / @gbtzzu sau @slv pentru a-ti reda accesul. Thread Closed !
 4. Acceptat. Caută-ma pe mine sau pe @ZoOm/ @gbtzzu/ @slv pe teamspeak pentru a-ți reda accesul. Thread Close!
 5. Salut. Ai gresit sectiunea, aceasta sectiune este destinata cererilor de unban asupra serverelor de mix. Din cate am observat ai luat ban pe serverul AIM, pentru cerere unban fa o cerere aici - https://elders.ro/forum/forum/314-classic-»-aim/ utilizand modelul impus de categoria respectiva. Thread Closed !
 6. [Degradări] - @Goku a fost revocat din funcția de Moderator fara posibilitate de revenire în staff. Motiv: Retragere ( a 2 a consecutiva )
 7. Acceptat. Dns propagat. Thread Closed !
 8. Salut. Ai gresit sectiunea, aceasta sectiune este destinata cererilor de unban asupra serverelor de mix. Din cate am observat ai luat ban pe serverul old, pentru cerere unban fa o cerere aici - https://elders.ro/forum/forum/194-classic-»-old/ utilizand modelul impus de categoria respectiva. Thread Closed !
 9. Canal procesat si acces bagat pe baza identitatii. Thread Closed !
 10. [Degradări] - @Sasuke a fost revocat din funcția de Global Moderator cu posibilitate de revenire în staff in maxim trei luni de la revocarea gradului. Motiv: Retragere
 11. Din partea mea ai un PRO, mai ales dat fiind faptul ca suntem in cautare de staff si dupa o discutie mai amanuntita cu tine am observat ca, chiar vrei sa te implici. @kenveloo- te asteptam cu un raspuns.
 12. ACCEPTAT. Te rog sa ma cauti mai pe seara pe teamspeak pentru a-ti reda gradul de Begginer Overwatch si pentru a-ti arata anumiti pasi de verificare. Thread Closed !
 13. [Degradări] - @dennyss a fost revocat din funcția de Administrator cu posibilitate de revenire în staff in maxim trei luni de la revocarea gradului. Motiv: Inactivitate
 14. Ban scos. Pe viitor va rugam sa nu mai deranjati canalele private si nici utilizatorii acestora. Si va rog sa respectati modelul impus de categoria in care postati. Thread Closed !
×
×
 • Create New...