Jump to content

Casti bune pentru alergare pentru 2020


Sasuke

Recommended Posts

jaybird-tarah-pro-1-1280x720.jpg

Daca esti in cautarea unor casti pentru antrenamentele tale sau pentru alergare, trebuie sa stii ca nu orice casti sunt potrivite pentru aceste activitati, pentru ca exista si modele ca vor iesi din urechi cand te vei misca. In randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune casti pentru alergare pentru 2020, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

AfterShokz Aeropex costa 160 de dolari, sunt rezistente la apa, au IP67, iar castile sunt legate intre ele printr-o banda care vine in jurul gatului. Au un design care nu permite anularea zgomotului, deci vei putea auzi tot ce se intampla in jurul tau, dar este mai sigur atunci cand alergi, pentru a putea fi atent si la ce se intampla langa tine si in trafic. In unele concursuri de alergare, castile nu sunt permise, dar aceste casti ar putea, pentru ca se poate auzi si zgomotul extern. Calitatea sunetului este buna si sunt confortabile. 

Beats Powerbeats Pro costa 200 de dolari, sunt rezistente la stropire si vin intr-o carcasa destul de mare. Au o calitate buna a sunetului, durata de viata a bateriei este buna si castile nu vor cadea din urechi, datorita carligelor.

Jabra Elite 75t se pot gasi la un pret de 140 de dolari, sunt rezistente la apa, au IP55, sunt mai mici decat 65t, sunt confortabile si sigure, durata de viata a bateriei este mai buna, calitatea sunetului este imbunatatita, basul este mai bine definit si permite atat anularea zgomotului, cat si zgomotul ambiental. 

Soundcore Liberty Air 2 costa 90 de dolari, sunt rezistente la apa si transpiratie, au IPX5, se potrivesc bine in urechi, deci nu vor iesi, au functia de anulare a zgomotului, sunt potrivite si in timpul apelurilor.

Shokz Trekz Air costa 120 de dolari, sunt rezistente la apa, au IP55, castile sunt legate intre ele printr-o banda care vine in jurul gatului, ca la modelul anterior care este mai scump. Are imbunatatiri legate de design, doar ca sunetul nu este foarte bun. 

Earfun Fre costa 45 de dolari, sunt complet rezistente la apa, au IPX7, au Bluetooth 5.0, dar si USB-C si incarcare wireless. Calitatea sunetului este destul de buna, basul este destul de puternic, iar detaliile sunt suficiente. Sunt potrivite si pentru apeluri, doar ca sunt destul de mari si este posibil sa nu se potriveasca persoanelor cu urechi mai mici. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti pentru antrenamente sau pentru alergare, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si poti sa iti alegi modelul care iti place cel mai mult, care ti se potriveste cel mai bine si pe care ti-l permiti. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines