Jump to content

Galaxy Watch 3 VS Apple Watch Seria 5


Sasuke

Recommended Posts

H9QRipr3tBQhYaz6mN3EdG-1200-80.jpg

By Stiri Gadget

Samsung a lansat noul ceas, Galaxy Wacth 3, care poate reprezenta un adevarat rival pentru Apple Watch, avand acum functii legate de fitness, dar si de sanatatea, detectarea cazaturilor. Totusi, daca au functii similar, executia lor este diferita. Daca vrei sa aflii care dintre cele 2 ceasuri are functii mai bune, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartwatch, trebuie sa te asiguri ca se va putea conecta cu telefonul tau. Galaxy Watch 3 functioneaza cel mai bine cu un telefon de la Samsung, dar de asemenea, este compatibil si cu alte telefoane, precum alte dispozitive Android sau chiar Apple. Apple Watch este compatibil doar cu un Iphone. 

Intre cele doua ceasuri, cea mai vizibile diferenta este cea estetica. Apple Watch este patrat, iar Galaxy Watch este rotund. Acesta din urma arata mai mult ca un ceas traditional, este din otel inoxidabil, si are o luneta care se roteste pentru a-i putea controla interfata. Cadrul de la Apple Watch este din aluminiu si are o rotita in lateral care iti permite sa il controlezi. Exista cate 2 dimensiuni diferite la ambele modele. La Galaxy Watch 3 exista de 41 mm si 45 mm, iar la Apple Watch de 40 mm sau de 44 mm. Galaxy Watch 3 ofera mai multe optiuni, chiar si personalizarea ecranului. Personalizarea va fi posibila la Apple Watch 5 abia dupa actualizarea la WatchOS 7 in toamna. 

Ambele ceasuri au monitorizarea continua a ritmului cardiac, GPS, rezistenta la apa, doar ca Apple Watch are o busola, iar Galaxy Watch 3 nu are, dar el iti permite sa te sincronizezi cu un dispozitiv si sa vizionezi antrenamentele de la incheietura mainii din aplicatia Samsung Health. Apple Watch nu poate face acest lucru. Ambele pot sa masora nivelul maxim de oxigen, doar ca doar Apple Watch poate face asta acum, iar Galaxy Watch va putea avea aceasta functia abia dupa o actualizare de la sfarsitul anului. 

Ambele ceasuri au ECG, dar se poate utiliza momentan doar pe Apple Watch. Galaxy Watch 3 are o functie de masurare a nivelului de stres si tensiunea, doar ca inca nu se poate folosi. Apple Watch are notificari in ceea ce priveste auzul, daca este prea mare si iti poate afecta auzul. 

Apple Watch inca nu poate monitoriza somnul, abia dupa actualizarea software-ului. Galaxy Watch 3 poate analiza toate etapele somnului si iti poate oferi si sfaturi de imbunatatire a somnului. 

Apple Watch poate rezista o zi intreaga la o singura incarcare, dar inca nu se stie durata de viata a bateriei la Galaxy Watch 3, dar se spune ca poate dura aproape 2 zile la utilizare normala. 

Aadar, ambele ceasuri incep de la 399 de dolari, doar ca modelul LTE la Apple costa cu 100 de dolari mai mult. Ceasurile au functii similare, dar depinde si ce telefon ai pentru a se putea sincroniza cu ceasul. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines