Jump to content

Ar putea fi ultimul telefon relevant din 2020: tocmai a fost anunțat, cu 5G și cameră de 64 de megapixeli


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

ZTE-Blade-20-Pro-5G-1170x658.jpg

  • Chiar dacă anul acesta a fost unul foarte dificil pentru multe industrii, când vine vorba de lansarea unor telefoane de top, cu siguranță nu am dus lipsă. Chiar și așa, ZTE Blade 20 Pro 5G ar putea fi ultimul.
  • În conformitate cu speculațiile din ultimele zile, ZTE a dezvăluit în mod oficial noul Blade 20 Pro 5G. Deși este un terminal mainstream din prisma procesorului utilizat, are o serie importantă de specificații care s-ar putea să te atragă, mai ales dacă vrei să faci tranziția la 5G.
  • ZTE Blade 20 Pro 5G se strecoară între două plăci de sticlă, pentru o grosime totală de doar 7,9 milimetri. Partea frontală este acoperită de un panou AMOLED de 6,47 inci curbat la margini cu o rezoluție nativă Full HD+ și o crestătură discretă în partea de sus a ecranului pentru o cameră de 20 de megapixeli dedicată selfie-urilor.
  • La fel ca în cazul altor terminale de top, în spatele panoului se ascunde un cititor de amprente. Pe spate, într-o plăcuță dreptunghiulară, găsești camera principală de 64 megapixeli, o a doua cu un obiectiv ultrawide de 8 megapixeli și alte două de 2 megapixeli pentru macro și măsurarea adâncimii dintr-un cadru.
  • Acumulatorul este de 4000 mAh cu suport pentru Qualcomm Quick Charge 4+, în timp ce partea de procesare este asigurată de un Snapdragon 765G, poate unul dintre cele mai accesibile SoC-uri 5G cu 8GB RAM. Memoria internă este de 128GB, dar poate fi extinsă printr-un card microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 10, acoperit cu interfața proprietară MiFavor 10.
  • În ceea ce privește particularitățile de preț și disponibilitate, la nivel global sau doar în China, aceste informații nu au fost momentan făcute publice, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile. Având în vedere că producătorul ZTE face eforturi pentru a deveni cât mai relevant și în Europa, sunt șanse mari să-l vezi și în România înainte de finele anului.

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

  • Sasuke locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines