Jump to content

[ STIRI ] - Trișorii din Vanguard vor primi interdicție și în celelalte jocuri Call of Duty !


Alx.

Recommended Posts

trisori-call-of-duty-interdictie-vanguar

  • După ce a implementat un mecanism anti-cheat complex și a filtrat accesul trișorilor pe bază de hardware ID, Activision introduce o nouă măsură anti-cheat. Cei care vor utiliza wallhacks, aimhacks sau alte tipuri de exploit-uri în Vanguard nu vor primi interdicție doar în acesta, ci în toate jocurile din franciza Call of Duty.

ricochet-ban-trisori.jpg?resize=700,394&

  • Într-un articol de pe blog-ul Call of Duty ni se explică exact cum va funcționa mecanismul anti-cheat Ricochet și care sunt urmările utilizării de exploit-uri. În mod surprinzător, inclusiv tentativa de cheating este sancționată cu pierderea accesului la componenta multiplayer a jocului. Totodată, cei care vor înregistra conturi multiple sau vor încerca să modifice hardware ID-ul pentru a ocoli ban-ul vor avea și noile conturi suspendate. Având în vedere că mai toate jocurile din serie costă 60 euro, măsurile introduse de Activision au potențialul de a elimina aproape complet cheating-ul.

TeamSpeak 3 ELDERS România - TS.ELDERS.RO

Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat saz accesarea canalului de Asistență Tehnică / Tehnical Support

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să trimiți un PM!

Link to comment
Share on other sites

  • Danny. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines