Jump to content

Alx.

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Alx. last won the day on July 9 2021

Alx. had the most liked content!

4 Followers

Recent Profile Visitors

1,113 profile views

Alx.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

27

Reputation

  1. Bine a-ti venit in aceasta comunitate !! HAVE A GREAT TIME AND LOT'S OF FUN !!
  2. Bine a-ti venit in aceasta comunitate !! HAVE A GREAT TIME AND LOT'S OF FUN !!
  3. Alx.

    [ Film SF ] - Eternals

    » Numele filmului: Eternals » Data aparitiei: 05.11.2021 » Descriere: Eternii de la Marvel Studios , urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pămantul și și-au modelat istoria și civilizația de la începutul timpului. Cand creaturile, numite Deviants,demult considerate pierdute în timp , revin în mod misterios , Eternii sunt obligații iarăși să se reunească pentru a salva iarăși omenirea. » Unde poate fi vizionat acest film: Cinema » Nota personala acordata acestui film: 8+ » Trailer:
  4. Innosilicon Technology a anunțat primul GPU chinezesc de înaltă performanță pentru aplicații AI, VR și cloud computing în datacentere. Se numește Fenghua No. 1 și va concura cu soluțiile similare de la NVIDIA și AMD, însă pentru început doar pe piața din China. Deși prețul exact nu ne-a fost comunicat, compania susține că Fenghua No. 1 va fi ceva mai ieftin decât alternativele competitorilor. Cât despre dotări, placa vine cu mai toate tehnologiile moderne. Are memorie VRAM GDDR6X cu lățime de bandă de 21 GB/s, PCIe 4.0 și suport pentru framework-uri populare precum OpenGL, OpenGLES, OpenCL, Vulkan și DirectX. Totodată, suportă sistemele de operare Linux, Android și Windows, precum și aplicații avansate în cloud, cum ar fi multi-channel cloud gaming, cloud mobile apps și cloud desktops. Deși este un GPU destinat serverelor, Fengshua No. 1 are și output-uri video HDMI 2.1 și e-DisplayPort 1.4. Cât despre design și răcire, placa aduce o construcție simplă dual slot cu două ventilatoare. Chiar dacă nu există șanse reale ca noul GPU chinezesc să ajungă vreodată în Europa pe căi oficiale, ar fi interesant să-l vedem la treabă și în gaming.
  5. După ce a implementat un mecanism anti-cheat complex și a filtrat accesul trișorilor pe bază de hardware ID, Activision introduce o nouă măsură anti-cheat. Cei care vor utiliza wallhacks, aimhacks sau alte tipuri de exploit-uri în Vanguard nu vor primi interdicție doar în acesta, ci în toate jocurile din franciza Call of Duty. Într-un articol de pe blog-ul Call of Duty ni se explică exact cum va funcționa mecanismul anti-cheat Ricochet și care sunt urmările utilizării de exploit-uri. În mod surprinzător, inclusiv tentativa de cheating este sancționată cu pierderea accesului la componenta multiplayer a jocului. Totodată, cei care vor înregistra conturi multiple sau vor încerca să modifice hardware ID-ul pentru a ocoli ban-ul vor avea și noile conturi suspendate. Având în vedere că mai toate jocurile din serie costă 60 euro, măsurile introduse de Activision au potențialul de a elimina aproape complet cheating-ul.
  6. Bine ai venit pe la noi !!
  7. Bine ai venit pe la noi !!!
  8. RADIO ONE FM , nu dealta dar is la munca !!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines