Jump to content

[Sport] Liverpool joacă cu punctele forte ale lui Darwin Nunez în victoria Community Shield, deoarece Manchester City nu reușește să găsească punctul central Erling Haaland


kenveloo

Recommended Posts

Darwin Nunez a produs o performanță superbă de înlocuitor în victoria lui Liverpool Community Shield cu 3-1 în fața lui Manchester City pe stadionul King Power; în schimb, echipa lui Pep Guardiola s-a chinuit să profite la maximum de Erling Haaland pe măsură ce sezonul Premier League se apropie


spacer.png

Într-o zi în care toată atenția la Community Shield s-a pus pe atacanții vedete recrutați de Manchester City și Liverpool în această vară, Darwin Nunez, de la Reds, l-a depășit cu accent pe omologul său.

City s-a luptat să obțină cel mai bun de la 51 de milioane de lire sterline Erling Haaland de la început, dar omul de 85 de milioane de lire sterline a părut ca acasă în prima linie din momentul în care a intrat cu 30 de minute de joc.

A fost o performanță de înlocuire superbă a lui Nunez, finalizată cu o lovitură de cap înclinată pentru a încheia victoria cu 3-1 în care tânărul de 23 de ani și-a arătat combinația genială de viteză, îndemânare și forță pentru a cauza probleme reale pentru fundația City.

În schimb, ratarea  a lui Haaland de la șase metri în ultimele momente a rezumat o seară frustrantă pentru el și colegii săi, care nu păreau niciodată siguri cum să se perceapa un joc in echipa incombatabil.

Haaland va fi bineînțeles - palmaresul său este incredibil - dar primele indicații sunt că adaptările lui City de a avea un punct focal pentru atacul lor ar putea dura puțin timp.

După ce a câștigat titlul sezonul trecut fără un atacant, Pep Guardiola are acum la dispoziție pe unul dintre cei mai buni din lume, dar schimbarea nu a părut directă pe Stadionul King Power.

Poate că Haaland a marcat în 11 minute la prima sa apariție la City împotriva lui Bayern Munchen weekend-ul trecut, dar aici a reușit doar trei atingeri în timpul primei jumătăți de oră în care colegii săi păreau reticenți să centreze din joc deschis. Incercarilke de deposedare au fost fara succces, iar Virgil van Dijk a intervenit pentru a-l bate la interceptarea mingi.
 

 

 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines