Jump to content

[Stiri] Forza Horizon 5


kenveloo

Recommended Posts

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 este un joc video de curse plasat într-un mediu de lume deschisă, bazat pe o reprezentare fictivă a Mexicului.[5] Jocul are cea mai mare hartă din întreaga serie Forza Horizon, fiind cu 50% mai mare decât predecesorul său, Forza Horizon 4, având totodată cel mai înalt punct din seria Horizon. Harta a fost descrisă de directorul de creație Mike Brown drept una dintre cele mai diverse hărți Forza Horizon pe care le-a construit echipa. Harta conține un vulcan calderă activ, jungle și plaje, temple antice mayașe și orașe precum Guanajuato. Jucătorii pot explora liber lumea deschisă, deși pot concura și în curse multiplayer și pot finaliza modul campanie. Atât mașinile prezentate în joc, cât și personajul jucătorului pot fi personalizate pe scară largă. Jucătorii pot crea modele și melodii personalizate pentru mașini și pot efectua schimburi de motoare, schimburi de trenuri sau să instaleze truse de caroserie pe anumite vehicule. Jocul este primul din franciză care acceptă ray tracing pe mașini (deși acest lucru este disponibil doar în Forzavista).

Jocul introduce un nou sistem meteo ( vreme locală ) în care jucătorii pot vizita o parte a hărții și pot vedea vizibil o furtună. Deoarece Mexicul este o națiune atât de vastă, cu o gamă atât de largă de altitudini, mai multe climate ar apărea în joc aproximativ în același timp. Cele patru anotimpuri încă există, dar ar afecta cele unsprezece biomi unici din jurul hărții. De exemplu, în sezonul uscat vor apărea furtuni de praf, în timp ce furtunile tropicale apar pe tot parcursul sezonului furtunilor de toamnă.Un alt detaliu este în junglă, în care mediul ar reacționa acum la vreme; un exemplu în acest sens sunt frunzele care zboară peste tot.

Forza Horizon 5 introduce și un nou-nouț Horizon Arcade. Acesta constă într-o serie de jocuri mini-multiplayer împrăștiate pe hartă. Unul dintre aceste mini-jocuri multiplayer se numește „Piñata pop” în care avionul de marfă al Festivalului Horizon aruncă piñate. Scopul este să scoți cât mai multe piñate cu ajutorul altor jucători. De asemenea, introduce „EventLab”, un set de instrumente în care jucătorii pot crea jocuri personalizate, curse și multe altele, în funcție de preferințele lor personale. A fost introdusă o nouă caracteristică numită „Forza Link”. Potrivit lui Brown, este un asistent AI care urmărește starea actuală a jucătorilor, ajutându-i să se conecteze cu alți jucători online și să joace împreună. Forza Link poate conecta și sistemele GPS ale jucătorilor dacă acceptă invitația de la alt jucător. Premiile, noi în seria Forza Horizon, permit jucătorilor să adune puncte și premii pentru anumite sarcini. Unele vehicule pot fi deblocate doar după finalizarea Premiilor. Există peste 1.800 de premii pe care jucătorul trebuie să le obțină.
Modul de joc Eliminator battle royale introdus în Forza Horizon 4 revine, deși cu jucători care încep cu un Volkswagen Beetle din 1963 mai degrabă decât cu un Mini din 1965.[Lumea este concepută pentru modul, spre deosebire de jocul anterior, care a primit Eliminatorul după lansare.[Ca și în jocul anterior, jucătorii pot cumpăra case în joc, de la mici cabane pe plajă până la un hotel, care poate debloca recompense precum Wheelspins și dreptul la Fast Travel. Jocul include peste 600 de vehicule licențiate.

 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines