Jump to content

[Stiri] Forza Horizon 4


kenveloo

Recommended Posts

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 este un joc video de curse plasat într-un mediu de lume deschisă, bazat într-o Marea Britanie fictivă, cu regiuni care includ reprezentări condensate ale Edinburghului, Highlands scoțiani, Lake District (inclusiv Derwentwater), Ambleside și Cotswolds (inclusiv Broadway) , Bamburgh printre altele. Jocul are un creator de rute care le permite jucătorilor să creeze curse folosind trasee complet personalizate. Jocul se desfășoară într-o lume partajată sincronizată, în comparație cu „drivatarurile” conduse de AI de la predecesorii săi, fiecare server acceptând până la 72 de jucători. Jocul poate fi jucat și în modul offline.

Jocul are un sistem meteo dinamic care descrie și schimbarea anotimpurilor. Mediul din lume se va schimba în funcție de sezon: de exemplu, Derwentwater ar îngheța iarna și va permite jucătorilor posibilitatea de a conduce pe gheață pentru a ajunge în zone din lumea jocului care ar fi inaccesibile în toate celelalte sezoane. Sezoanele sunt fixate pe serverele jocului, ceea ce înseamnă că toți jucătorii vor experimenta aceleași condiții în același timp. După care o serie de evenimente prolog îi prezintă jucătorilor în toate cele patru sezoane, sezoanele lumii partajate se vor schimba în fiecare săptămână,, schimbările având loc joi la 2:30 PM GMT. Schimbările sezonului sunt avertizate jucătorilor din joc cu un ceas de numărătoare inversă, care, atunci când este terminat, va declanșa o scurtă scenă cinematografică care arată sezonul precedent trecând la cel nou, deși cinematograful va fi amânat pentru jucătorii care se află la mijlocul un eveniment sau activitate.

Jocul include peste 750 de mașini cu licență. Jucătorii au posibilitatea de a cumpăra case în joc care deblochează noi articole, mașini și avantaje de joc, inclusiv Horizon Promo și abilitatea de a călători rapid oriunde pe hartă.
Întorcându-se din Forza Horizon 3, Wheelspin-urile sunt învârtiri de premii cu recompense aleatorii, de la mașini, credite (moneda în joc), emoții, claxone și îmbrăcăminte. Învârtirile cu roți sunt răsplătite din progresul în poveste și din anumite provocări sezoniere. Acestea pot fi cumpărate și din magazinul #Forzathon. Super Wheelspins, versiuni îmbunătățite ale Wheelspins cu premii, sunt, de asemenea, oferite mai bine pentru părți ale poveștii și provocările sezoniere. Super Wheelspins pot fi cumpărate și din magazinul #Forzathon.[10] Revenind, de asemenea, din ultimele două jocuri, casa de discuri britanică de drum & bass Hospital Records a oferit o coloană sonoră compusă din 20 de piese originale de la diverși artiști de etichetă, precum și o piesă nelansată de Fred V & Grafix intitulată „Sunrise”, realizată pentru filmul de deschidere a jocului. . Albumul cu coloana sonoră a fost lansat pe 26 octombrie 2018.

Jocul are o coloană sonoră Dolby Atmos.

Din cauza problemelor de licențiere, vehiculele de la Mitsubishi Motors și Toyota (inclusiv marca Lexus, cu excepția unor camioane de curse offroad și personalizate și Subaru BRZ) nu au fost prezente în jocul de bază, dar actualizările lansate în 2019 au reintrodus aceste mărci.  Mitsubishi a revenit pe 15 ianuarie 2019 cu lansarea DLC-ului gratuit Mitsubishi Motors Car Pack. În aceeași zi, totuși, două emote de dans ("Carlton" și "Floss") au fost eliminate din joc din cauza proceselor intentate de creatorii acelor dansuri împotriva Epic Games pentru utilizarea dansurilor ca emote în jocul lor Fortnite Battle Royale. [al 15-lea] Pe 19 noiembrie 2019, contul oficial de Twitter Forza Motorsport a anunțat că mașinile Toyota vor reveni la seria Forza în actualizarea Seria 17 a Forza Horizon 4, pe 12 decembrie, odată cu lansarea Toyota Supra RZ din 1998.
 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines